Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Snapper roșu în stil mediteranean ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 270 calorii. Pentru $3.53 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 9 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de file de snapper, ulei de măsline, cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este grozav. Încercați Snapper Roșu În Stil Mediteranean, Snapper roșu, creveți și ceviche pepene verde, și Snapper roșu cu Ragout mediteranean pentru rețete similare.
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca GIFFT de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.