Snapper roșu în frunze de struguri cu unt de usturoi și Caper

Snapper roșu în frunze de struguri cu unt de usturoi și Caper
Snapper roșu în frunze de struguri cu unt de usturoi și Caper este un fără gluten și pescatarian rețetă cu 4 porții. Pentru $ 4.11 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 48G de proteine, 22g de grăsime, și un total de 405 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, coajă de lămâie, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de gătit, puteți urma acest fel principal cu Cheesecake crud cu afine cu topping de firimituri ca desert. Funcționează bine ca fel principal. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați File de Snapper cu unt de ierburi și capere, Snapper cu roșii de struguri prăjite, usturoi și busuioc, și Snapper roșu, creveți și ceviche pepene verde pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aprindeți grătarul sau încălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
2
Presărați peștele cu 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Suprapuneți două dintre frunzele de struguri și puneți o bucată de pește în centru. Îndoiți fundul frunzelor peste centrul peștelui. Îndoiți părțile laterale ale frunzelor ca un plic pentru a închide peștele. Îndoiți vârful frunzelor astfel încât peștele să fie complet acoperit de frunzele de struguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De StruguriFrunze De Struguri
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Periați o parte din ulei peste pachet pentru a sigila frunzele și a le împiedica să se lipească de grătar. Repetați cu peștele rămas, frunzele de struguri și uleiul, făcând opt pachete în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De StruguriFrunze De Struguri
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
4
Grătiți sau prăjiți pachetele de pește, rotind o dată, până când tocmai ați terminat, aproximativ 8 minute în total pentru fileuri groase de 3/4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
5
Între timp, topiți untul într-o cratiță mică. Se amestecă usturoiul, coaja de lămâie, caperele, sucul de lămâie, pătrunjelul și 1/8 linguriță fiecare sare și piper. Pentru a servi, puneți sosul peste pachetele cu frunze de struguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
StruguriStruguri
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
6
Alternative de pește: alte fileuri de pește slabe, albe, cum ar fi peștele de stâncă, eglefinul, pompano sau basul cu dungi, pot fi înlocuite aici, dar asigurați-vă că îndepărtați pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Bas Cu DungiBas Cu Dungi
EglefinEglefin
7
Recomandare vin: aromele agresive și aciditatea sauvignon blanc sunt ideale cu gustul frunzelor de struguri și aciditatea lămâii și a caperelor. Încercați o sticlă din nordul Italiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sauvignon BlancSauvignon Blanc
Frunze De StruguriFrunze De Struguri
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Scarpetta Pinot Grigio cu un rating de 4, 2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Scarpetta Pinot Grigio
Scarpetta Pinot Grigio
Culoare paie deschisă, cu doar un indiciu de somon. Arome atât de fructe de piatră, cât și de pepene galben. Arătând capacitatea lui Pinot Grigio de a fi ușor pe picioare, dar complex. Pepene galben și fructe de piatră cu minerale și corp mediu. Pinot Grigio are o gamă atât de mare. Minunat de unul singur ca aperitivo, cu pește ușor la grătar precum sashimi, pesce crudo sau ceviche.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate37
Revista