Snapper roșu în frunze de struguri cu unt de usturoi și Caper

Snapper roșu în frunze de struguri cu unt de usturoi și Caper este un fără gluten și pescatarian rețetă cu 4 porții. Pentru $ 4.11 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 48G de proteine, 22g de grăsime, și un total de 405 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, coajă de lămâie, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de gătit, puteți urma acest fel principal cu Cheesecake crud cu afine cu topping de firimituri ca desert. Funcționează bine ca fel principal. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați File de Snapper cu unt de ierburi și capere, Snapper cu roșii de struguri prăjite, usturoi și busuioc, și Snapper roșu, creveți și ceviche pepene verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aprindeți grătarul sau încălziți broilerul.
Presărați peștele cu 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Suprapuneți două dintre frunzele de struguri și puneți o bucată de pește în centru. Îndoiți fundul frunzelor peste centrul peștelui. Îndoiți părțile laterale ale frunzelor ca un plic pentru a închide peștele. Îndoiți vârful frunzelor astfel încât peștele să fie complet acoperit de frunzele de struguri.
Periați o parte din ulei peste pachet pentru a sigila frunzele și a le împiedica să se lipească de grătar. Repetați cu peștele rămas, frunzele de struguri și uleiul, făcând opt pachete în total.
Grătiți sau prăjiți pachetele de pește, rotind o dată, până când tocmai ați terminat, aproximativ 8 minute în total pentru fileuri groase de 3/4 inci.
Între timp, topiți untul într-o cratiță mică. Se amestecă usturoiul, coaja de lămâie, caperele, sucul de lămâie, pătrunjelul și 1/8 linguriță fiecare sare și piper. Pentru a servi, puneți sosul peste pachetele cu frunze de struguri.
Alternative de pește: alte fileuri de pește slabe, albe, cum ar fi peștele de stâncă, eglefinul, pompano sau basul cu dungi, pot fi înlocuite aici, dar asigurați-vă că îndepărtați pielea.
Recomandare vin: aromele agresive și aciditatea sauvignon blanc sunt ideale cu gustul frunzelor de struguri și aciditatea lămâii și a caperelor. Încercați o sticlă din nordul Italiei.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Scarpetta Pinot Grigio cu un rating de 4, 2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Scarpetta Pinot Grigio]()
Scarpetta Pinot Grigio
Culoare paie deschisă, cu doar un indiciu de somon. Arome atât de fructe de piatră, cât și de pepene galben. Arătând capacitatea lui Pinot Grigio de a fi ușor pe picioare, dar complex. Pepene galben și fructe de piatră cu minerale și corp mediu. Pinot Grigio are o gamă atât de mare. Minunat de unul singur ca aperitivo, cu pește ușor la grătar precum sashimi, pesce crudo sau ceviche.