Snapper roșu prăjit întreg cu boia afumată-sos fierbinte de usturoi

Snapper roșu prăjit întreg cu boia afumată-sos de usturoi fierbinte ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă servește 10. O porție conține 260 calorii, 19g de proteine, și 19g de grăsime. Pentru $2.41 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Un amestec de ulei de măsline, lămâie, boia de ardei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma lămâia, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Creveți prăjiți cu usturoi cu ardei roșii și boia afumată, Cotlete de miel prăjite la foc cu boia afumată-sos BBQ portocaliu, și Broccolini Cu Boia Afumată, Migdale Și Usturoi.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Așezați ierburi, portocale și lămâi în cavitatea peștelui.
Stropiți uleiul peste pește și condimentați cu sare și piper.
Se pune într-o tigaie și se prăjește până se gătește, aproximativ 30 până la 40 de minute.
Transferați peștele pe platou și turnați imediat sosul de usturoi fierbinte peste întregul pește.
Puneți uleiul într-o cratiță mică la foc mediu.
Adăugați usturoiul și gătiți până când usturoiul se rumeneste ușor.
Transferați amestecul într-un castron mediu, adăugați oțet, boia de ardei și sare și amestecați cu un blender de imersie până se omogenizează.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Finca La Celia Reserva Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 11 dolari pe sticlă.
![Finca La Celia Reserva Pinot Grigio]()
Finca La Celia Reserva Pinot Grigio
Finca La Celia Reserva Pinot Grigio 2018 are o culoare galben Oțel cu nuanțe arămii. Aromele sunt definite de note minerale, citrice proaspete și fructe de piatră, cum ar fi caisul și florile albe. Pe gură, palatul este vibrant, proaspăt și cu un finisaj persistent.