Snapper roșu cu Yuca de usturoi

Snapper roșu cu Yuca de usturoi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Snapper roșu cu usturoi Yucan. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 48G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 459 calorii. Pentru $ 4.15 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 57 minute. Mergeți la magazin și ridicați coriandru, oțet distilat heinz, 1 cană de pansament italian kraft zesty și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma oțetul distilat, puteți urma acest fel principal cu Tort De Tigaie Cu Lavă De Ciocolată Din Catifea Roșie ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Snapper roșu, creveți și ceviche pepene verde, Bolitas de Yuca y Queso (bile de Yuca umplute cu brânză), și Bu bucrucuelos de Yuca y Queso (Yucan și brânză blinele) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți peștele într-o pungă mare de plastic resigilabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
2
Adăugați 1/2 cană de pansament și coriandru; sigilați punga. Întoarceți punga de mai multe ori pentru a acoperi uniform peștele. La frigider 30 min. la marinat. Între timp, așezați yuca într-o cratiță mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
ManiocManioc
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
3
Adăugați suficientă apă pentru a acoperi. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți căldura la mediu-scăzut; se fierbe, neacoperit, 20 min. sau până când yuca este fragedă. Între timp, marinați ceapa în oțet într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
ManiocManioc
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Preîncălziți cuptorul la 218°.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Scurgeți ceapa; aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
6
Se încălzește restul de 1/2 cană de pansament într-o cratiță mică la foc mediu 1 min.
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
7
Adăugați ceapa și usturoiul; gatiti si amestecati 5 min. sau până când ceapa este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
8
Scoateți peștele din marinată; aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
9
Puneți peștele într-o tigaie unsă puțin adâncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
10
Coaceți 7 min.; întoarce-te.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
11
Coaceți suplimentar 5 min. sau până când peștele fulgi ușor cu furculita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
12
Lingura drenată yuca pe platou mare de servire. Se pasează ușor cu furculița, rupând bucățile mai mari. Se acoperă cu amestecul de ceapă și pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
ManiocManioc

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Santa Margherita Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.
DificultateGreu
Gata În57 m.
Porții6
Scor De Sănătate39
Revista