Snapper Roșu Cu Vârf De Creveți

Snapper roșu cu vârf de creveți ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 2 și costă 4,78 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană are 474 calorii, 54g de proteine, și 27G de grăsime pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de file de snapper, ciuperci, până la 4 căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este bun. Încercați Snapper roșu, creveți și ceviche pepene verde, Snapper Cu Vârf De Roșii Zippy, și Snapper cu ardei verde și roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați fileurile într-un 2-qt superficial. vas de copt acoperit cu spray de gătit.
Se presară cu suc de lămâie și piper.
Se coace, neacoperit, la 350 de minute, timp de 20-25 de minute sau până când peștele se desprinde ușor cu furculița.
Între timp, într-o tigaie mică, călește ciupercile și usturoiul în unt până se înmoaie.
Adăugați creveți; gatiti 2-4 minute sau pana cand crevetii devin roz. Lingură peste pește.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ați putea încerca este Santi Sortesele Pinot Grigio. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, prezintă maturitate și rotunjime bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.