Snapper roșu cu fenicul și usturoi
Nevoie de un fără gluten, fără lactate și felul principal principal? Snapper roșu cu fenicul și usturoi ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 1. O porție conține 2644 calorii, 378g de proteine, și 97G de grăsime. Pentru $ 32.7 pe portie, această rețetă acoperă 71% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Această rețetă de la Toateretete are 8 fani. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, fenicul cu bulb, pătrunjel și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până vin alb sec ai putea urma acest curs principal cu Vin Alb Iaurt Congelat ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Snapper roșu, creveți și pepene verde Ceviche, Snapper Roșu Cu Fenicul, și Snapper de fenicul în pergament.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 300 de grade F (150 de grade C). Pulverizați un vas de copt de 9x13 inch cu spray de gătit.
Încălziți 4 linguri de ulei de măsline într-o tigaie la foc mediu. Se amestecă 3 căței de usturoi tocat, fenicul și șalotul tocat. Gatiti si amestecati pana cand feniculul a inceput sa se inmoaie, aproximativ 5 minute.
Transferați legumele într-un bol și amestecați pătrunjelul tocat. Rezervați ulei de gătit.
Condimentează peștele peste tot cu sare și piper după gust, apoi umple snapper cu amestec de fenicul. Folosiți sfoară de bucătărie pentru a lega snapperul împreună în trei locuri.
Așezați snapperul în vasul de copt pregătit, stropiți cu vinul alb, sucul de lămâie și uleiul rezervat.
Se presara cu 3 linguri de usturoi.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când peștele nu mai este translucid și fulgi ușor cu o furculiță, aproximativ 20 de minute.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Santa Margherita Pinot Grigio. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Santa Margherita Pinot Grigio]()
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonios pornit de dulceață ușoară, cu un finisaj lung plin de aroma delicata, picant.