Snapper roșu copt cu Avgolemono

Snapper roșu copt cu Avgolemono ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 192 calorii, 32g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $ 4.15 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați frunza de dafin turcească sau, suc de lămâie, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma oul, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este grozav. Încercați Snapper roșu, creveți și ceviche pepene verde, Aginares Avgolemono (fund de anghinare în Avgolemono), și Snapper Roșu La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Întindeți 1 1/2 ciorchini de mărar uniform în tava de copt, rezervând restul pentru garnitură. Fierbeți apa, sucul de scoici, ceapa, sarea, boabele de piper și frunza de dafin într - o cratiță de 2 până la 3 litri, neacoperită, 10 minute, apoi turnați amestecul fierbinte peste mărar în tigaie.
Aranjați peștele, cu pielea în sus, în 1 strat pe mărar în tigaie și condimentați cu sare și piper.
Coaceți, neacoperit, în mijlocul cuptorului până când peștele este doar gătit, 10 până la 20 de minute, în funcție de grosimea fileurilor.
Transferați peștele, cu pielea în sus, pe un platou și păstrați-l cald, acoperit lejer cu folie.
Se toarnă lichidul de gătit printr-o sită într-un castron, apăsând puternic pe solide. Aruncați solidele și rezervați 2/3 cană de lichid de gătit.
Bateți împreună gălbenușul de ou și sucul de lămâie într-un castron mic. Bateți albușul de ou cu un tel curat într-un castron mediu până când ține doar vârfuri rigide, apoi amestecați amestecul de gălbenușuri.
Se toarnă amestecul de ouă într-o cratiță grea de 2 litri, apoi se amestecă în lichidul de gătit rezervat. Gatiti sosul la foc moderat mic, amestecand continuu cu o lingura de lemn (va fi spumoasa), pana cand este suficient de gros pentru a acoperi spatele lingurii si inregistreaza 170 pana la 175 F pe un termometru citit instant, 2 pana la 3 minute. (Nu lăsați să fiarbă.) Se toarnă imediat sosul printr-o sită fină într-un castron, apoi se servește peste pește.
Fiecare porție conține aproximativ 159 de calorii și 3 grame de grăsime.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Caposaldo Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.