Snapper Prăjit Jamaican

Snapper Prăjit Jamaican
Snapper prăjit Jamaican ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 1 și costă $11.06 pe portie. O porție conține 768 calorii, 141g de proteine, și 13g de grăsime. 28 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați cimbru, oțet, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma boabele, puteți urma acest fel principal cu Chipsuri De Ovăz Cu Miere De Căpșuni ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 95%, ceea ce este uimitor. Încercați Snapper roșu Jamaican cu banană prăjită, Pui Jamaican Jerk, pătlagină prăjită și quinoa prăjită Macadamia cu nucă de cocos, și Snapper Prăjit Cu Avocado pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Uscați peștele și tăiați 3 fante mici pe fiecare parte a peștelui. Condimentează ambele părți cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
PeștePește
2
Încălziți 1 litru de ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare până la fumat. Așezați cu grijă peștele în tigaie și prăjiți până se rumenesc și crocant, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Scoateți peștele și așezați-l pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
4
Încălziți 1 linguriță de ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Se amestecă ceapa, usturoiul și morcovul în tigaie; gatiti si amestecati 1-2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați cimbru, ienibahar, piper habanero, oțet, apă, sare și zahăr și continuați să gătiți până când ceapa s-a înmuiat și lichidul s-a redus, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Habanero ChiliHabanero Chili
IenibaharIenibahar
OțetOțet
CeapăCeapă
ZahărZahăr
CimbruCimbru
ApăApă
SareSare
6
Serviți pește acoperit cu amestec de ceapă lingură deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
PeștePește

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții1
Scor De Sănătate71
Revista