Snapper la grătar din vestul Indiei franceze cu sos de capere

Snapper la grătar din vestul Indiei franceze cu sos de capere
Franceză West Indian Snapper la gratar cu sos Caper ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 257 calorii. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $3.28 pe portie. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, piper, piper habanero și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este uimitor. Rețete similare sunt Snapper la grătar cu sos Caper, Piept de pui în sos de cremă de Caper, pâine franceză și Doubletree cookie Knock-off-uri, și Rotis Din Vestul Indiei.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti marinada, puneți primele 6 ingrediente într-un blender; procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Combinați marinada și peștele într-o pungă mare de plastic cu fermoar; sigiliu. Marinati în frigider 2 până la 4 ore, de cotitură sac ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
3
Pregătiți grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4
Pentru a pregăti sosul de caper, așezați coriandru și următoarele 10 ingrediente (coriandru prin șalotă) într-un blender sau robot de bucătărie; procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Scoateți peștele din marinată, aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
PeștePește
6
Așezați peștele pe grătar acoperit cu spray de gătit; grătiți 3 minute pe fiecare parte sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
7
Se servește cu sos de caper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Un amestec de trei podgorii grozave, acest strugure viu creează un vin prietenos cu mâncarea, luminos și pur. Acidul tăiat cu cuțit, cu pere, sorbet de lămâie, condimente și iasomie îți face gura apă și mâinile să tremure.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate66
Revista