Snapper la cuptor cu portocale mandarine, caju și ghimbir

Snapper la cuptor cu portocale mandarine, caju și ghimbir este un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 4. Pentru $2.22 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 217 calorii, 27G de proteine, și 7g de grăsime. Este adus la tine de Allrecipes. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Cap la magazin și ridica zahăr brun, file snapper, suc de portocale, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. Cu o lingură scor de 81%, acest fel de mâncare este minunat. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Snapper la cuptor cu portocale mandarine, caju și ghimbir, Salată de Broccoli cu portocale mandarine și caju, și Portocale de pui și mandarine.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este FitVine Wine Pinot Grigio. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
![FitVine Vin Pinot Grigio]()
FitVine Vin Pinot Grigio
Acest vin alb ușor uscat are o culoare limpede. Este curat, crocant, cu un gust minunat, cu note florale pe nas și arome de măr verde și un indiciu de citrice. Finisajul este proaspăt.Bucurați-vă de seara asta fără a sacrifica ziua de mâine.