Snapper Gratin Suprem

Snapper Gratin Suprem
Snapper Gratin Supreme ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $ 4.13 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 49G de grăsime, și un total de 699 calorii. Această rețetă servește 4. Dacă aveți pesmet, piper, chablis și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Suprem de pui prăjit cu unt cu ciuperci sălbatice și gratin de cartofi, Gratin de andive belgiene cu slănină (Gratin D ' endives Ardennaise), și Chicoane Belgiene Gratinate (Andive Gratinate).

Instrucțiuni

1
Clătiți fileurile și uscați-le; se presară cu 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
SareSare
2
Așezați într - un vas de copt uns de 13 x 9 x 2 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
3
Combinați vinul și apa; se toarnă peste fileuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
VinVin
4
Coaceți, descoperit, la 400 timp de 12 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Scurgeți, turnând lichid într-o măsură de sticlă; lăsați solidele să se așeze. Rezervați 1/2 cană lichid limpede.
6
Sotati ciupercile in 2 linguri de margarina si 1 lingura suc de lamaie 3 minute sau pana se inmoaie. Se amestecă 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper. Lingura peste fileuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
MargarinăMargarină
CiuperciCiuperci
PiperPiper
SareSare
7
Se sotează țelina, ceapa verde și ardeiul roșu zdrobit în 1/4 cană de margarină într-o cratiță la foc mediu-mare până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Ceapa VerdeCeapa Verde
MargarinăMargarină
țelinățelină
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
8
Adăugați făina, amestecând până se omogenizează. Gatiti 1 minut, amestecand constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
9
Adăugați frișcă și 1/2 cană lichid rezervat; gatiti la foc mediu, amestecand continuu, 1 minut sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
10
Se ia de pe foc; se amestecă pătrunjel, piper alb, 1/2 lingură suc de lămâie și 1/4 linguriță sare. Lingură peste legume și fileuri; se presară cu brânzeturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper AlbPiper Alb
Suc De LămâieSuc De Lămâie
LegumeLegume
PătrunjelPătrunjel
SareSare
11
Combinați 2 linguri de margarină și pesmet; se presară peste caserolă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
MargarinăMargarină
12
Coaceți la 400 timp de 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Thrive Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate50
Revista