Snapper - gratinul vegetal este un pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 376 calorii, 38g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru $ 4.12 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați sare, pătrunjel, chablis și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor super spoonacular de 87%. Încercați Snapper cu amestec de legume, Risotto de legume de primăvară cu Snapper întreg cu coadă galbenă prăjită, și Șuncă și Gratin de legume pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Clătiți fileurile și uscați-le; se presară cu 1/4 linguriță de piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
2
Așezați într - un vas de copt de 13 x 9 x 2 inci acoperit cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt Felii
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
3
Combinați vinul și apa; se toarnă peste fileuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4
Coaceți, descoperit, la 400 timp de 12 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
5
Scurgeți, turnând lichid într-o măsură de sticlă; lăsați solidele să se așeze. Rezervați 3/4 cană lichid limpede.
6
Înveliți o tigaie antiaderentă cu spray de gătit; adăugați 1/4 cană din lichidul rezervat și 1 lingură de suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt Felii
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
7
Se pune la foc mediu-mare până se încălzește.
8
Adăugați ciuperci; sotati 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
9
Adăugați dovlecelul și ardeiul roșu dulce; se sotează 3 minute. Se amestecă sarea și restul de 1/4 linguriță de piper negru. Lingura peste fileuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
10
Combinați 1/4 cană de lichid rezervat, țelină, ceapă verde și ardei roșu zdrobit într-o cratiță. Aduceți la fierbere; reduceți focul și fierbeți până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Ghimbir întreg, Zdrobit
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
11
Combinați 1/4 cană de lapte și făină, amestecând până se omogenizează. Se amestecă restul de 3/4 cană de lapte și 1/4 cană de lichid rezervat; se amestecă în amestecul de țelină. Gatiti, amestecand continuu, 2 minute sau pana se ingroasa usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
12
Se ia de pe foc; se amestecă pătrunjelul și restul de 1/2 lingură de suc de lămâie. Lingură peste legume și fileuri; se presară cu brânză.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Alois Lageder Terran Alpina Vigneti delle Dolomiti Pinot Grigio. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.