Snapper Glazurat Cu Soia
Snapper glazurat cu soia ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 696 calorii, 73G de proteine, și 32g de grăsime fiecare. Pentru $6.58 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați miere, sare și piper kosher, ghimbir și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Pui Glazurat Cu Soia De Ghimbir Lipicios, Snapper Roșu Glazurat Portocaliu, și Sos De Soia-Susan.
Instrucțiuni
Pentru a face glazura, combinați sosul de soia, sake, miere, ghimbir, usturoi, muștar și ulei de susan într-o cratiță mică. Se aduce la fierbere, se reduce focul și se lasă să fiarbă până se reduce la o glazură groasă. Se amestecă sosul de fasole neagră, dacă se folosește.
Încălziți grătarul, asigurându-vă că este curat. Cărbunii trebuie să fie fierbinți. Ungeți interiorul peștelui cu o parte din glazura de soia; rezervați glazura suplimentară.
Puneți cilantro, usturoiul și ghimbirul în cavitatea abdominală a peștelui; condimentează cu sare și piper. Înfășurați trei sau patru bucăți de sfoară de bucătărie în jurul peștelui; înnodați fiecare bucată strâns și tăiați orice sfoară în exces.
Ungeți exteriorul peștelui cu ulei și presărați sare și piper. Gatiti pe un gratar mediu-fierbinte, intorcand o data, pana cand este fiert, aproximativ 10 minute pe fiecare parte. Ungeți Liberal peștele la grătar cu glazura de soia rezervată înainte de servire. Sugestii De Băuturi
Snapperul glazurat cu soia, cu dulceața și condimentul său, s-ar împerechea bine cu albii uscați, cum ar fi Gertztraminer și Riesling. Încercați amestecul Fructat Traminer Riesling de la Rosemount din Australia.
50, Grăsimi Mononesaturate
Evaluați această rețetă și vizualizați recenzii
25, Grăsimi Polinesaturate
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Santi Sortesele Pinot Grigio cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, prezintă maturitate și rotunjime bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.