Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Snapper cu sos picant de Crab și Andouille. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 48G de proteine, 47G de grăsime, și un total de 811 calorii. Pentru $ 4.32 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de cârnați andouille, cățel de usturoi, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma oul, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Rotini cu sos picant de Andouille, Chili Crab (crab în sos acru și picant) rețetă, și Andouille, Crab și stridii Gumbo.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie medie, combinați crabul, andouille, vinul, sosul de ardei Louisiana Gold, sucul de lămâie, scallionul și usturoiul și fierbeți la foc moderat până când lichidul s-a redus la jumătate, aproximativ 4 minute. Reduceți focul la moderat scăzut și adăugați 3 sau 4 linguri de unt, agitând și învârtind tigaia până se topește. Continuați să adăugați untul câteva linguri la un moment dat, agitând și învârtind tigaia până când tot untul este încorporat și sosul este gros și cremos; nu lăsați sosul să fiarbă. Se condimentează cu sare și piper și se menține cald la foc foarte mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Pentru Ungerea Insertului
Aproximativ 1,5C Roux închis. Cu Cât Este Mai întunecat, Cu Atât Mai Bine. Doar Asigură-te Că Nu Este Ars.
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Crabi
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Puneți făina de orez într-un castron puțin adânc și condimentați-o cu sare și piper. Într-un alt castron puțin adânc, bateți oul cu laptele și apa. Înmuiați fileurile de snapper în spălarea ouălor, apoi dragați-le în făina de orez, apăsând pentru a o ajuta să adere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
File De Snapper
Făină De Orez
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-o
3
În fiecare dintre cele 2 skillets foarte mari, încălziți 1/4 cană de ulei până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
4
Adăugați fileurile de snapper la skillets și prăjiți la foc mare, rotind o dată, până devin aurii și crocante, aproximativ 6 minute. Puneți sosul peste fileuri.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Santi Sortesele Pinot Grigio cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.