Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Snapper cu sos picant de Crab și Andouille. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 48G de proteine, 47G de grăsime, și un total de 811 calorii. Pentru $ 4.32 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de cârnați andouille, cățel de usturoi, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma oul, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Rotini cu sos picant de Andouille, Chili Crab (crab în sos acru și picant) rețetă, și Andouille, Crab și stridii Gumbo.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie medie, combinați crabul, andouille, vinul, sosul de ardei Louisiana Gold, sucul de lămâie, scallionul și usturoiul și fierbeți la foc moderat până când lichidul s-a redus la jumătate, aproximativ 4 minute. Reduceți focul la moderat scăzut și adăugați 3 sau 4 linguri de unt, agitând și învârtind tigaia până se topește. Continuați să adăugați untul câteva linguri la un moment dat, agitând și învârtind tigaia până când tot untul este încorporat și sosul este gros și cremos; nu lăsați sosul să fiarbă. Se condimentează cu sare și piper și se menține cald la foc foarte mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Aproximativ 1,5C Roux închis. Cu Cât Este Mai întunecat, Cu Atât Mai Bine. Doar Asigură-te Că Nu Este Ars.
Ghimbir întreg, Zdrobit
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Usturoi Goya®
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Crabi
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
2
Puneți făina de orez într-un castron puțin adânc și condimentați-o cu sare și piper. Într-un alt castron puțin adânc, bateți oul cu laptele și apa. Înmuiați fileurile de snapper în spălarea ouălor, apoi dragați-le în făina de orez, apăsând pentru a o ajuta să adere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
File De Snapper
Făină De Orez
1 Cană De Orz Alb Perlat
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Crackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
În fiecare dintre cele 2 skillets foarte mari, încălziți 1/4 cană de ulei până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
4
Adăugați fileurile de snapper la skillets și prăjiți la foc mare, rotind o dată, până devin aurii și crocante, aproximativ 6 minute. Puneți sosul peste fileuri.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Santi Sortesele Pinot Grigio cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.