Snapper cu glazură picantă de ananas

Snapper cu glazură picantă de ananas
Snapper cu glazură de ananas picant ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 320 calorii. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 4 și costă $3.31 pe portie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Un amestec de conserve de ananas, oțet de orez, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi gingerroot proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Compot Cu Fructe ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Snapper roșu cu salsa de ananas, Snapper Roșu Picant, și Sandvișuri Picante Cu Snapper.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați conservele, oțetul, ghimbirul, usturoiul, 1/2 linguriță sare și cayenne; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConservăConservă
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
OțetOțet
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Așezați fileurile pe o tigaie de pui acoperită cu spray de gătit. Frecați fileurile cu ulei; se presară cu sare rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
3
Se fierbe 4-6 in. de la căldură timp de 5 minute. Ungeți cu jumătate din glazură. Se fierbe 5-7 minute mai mult sau până când peștele se fulgi ușor cu o furculiță. Ungeți cu glazura rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
PeștePește

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Caposaldo Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate44
Revista