Snapper cu fenicul, ceapa si rosii

Snapper cu fenicul, ceapa si rosii
Snapper cu fenicul, ceapa si rosii ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 300 calorii, 26g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 3,81 USD pe porție. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți unt de pat, suc de lămâie, sare și piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până vin alb ai putea urma acest curs principal cu Vin Alb Iaurt Congelat ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 64%, ceea ce este bine. Încercați Fenicul cu ceapă dulce în vinetă de roșii, Snapper Roșu Cu Fenicul, și Snapper roșu cu fenicul și ciuperci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Se usucă peștele și se presară cu sare și piper. Într-o tigaie mare pentru cuptor, încălziți uleiul de măsline la foc mediu și gătiți ceapa și feniculul până când sunt fragede și aurii, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Capere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și ScurseCapere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și Scurse
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Adăugați roșiile și herbes de Provence și gătiți până când roșiile încep să se înmoaie, încă 5 minute. Creșteți focul la mare și degelați tigaia cu vinul, bulionul de pui și sucul de lămâie și lăsați să buleze timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cani De Struguri Rosii Sau Verzi Fara Samburi, Taiati La Jumatate2 Cani De Struguri Rosii Sau Verzi Fara Samburi, Taiati La Jumatate
1t Pudră De Piper Alb1t Pudră De Piper Alb
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Puneți fileurile de pește în tigaie, presărați cu sare și piper și acoperiți fiecare cu un pat de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
File De PeșteFile De Pește
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Se introduce în cuptor și se gătește până când peștele este gătit, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
7
Se fierbe doar până la un pic cruste, aproximativ 1 minut mai mult. Strângeți sucul de lămâie pe pește și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Fish. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rezerva Alsacia Willm Pinot Gris cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate15
Revista