Snapper cu crustă de roșii cu anghinare și măsline

Snapper cu crustă de roșii cu anghinare și măsline
Nevoie de o felul principal fără gluten și pescatarian? Snapper cu crustă de roșii cu anghinare și măsline ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 474 calorii, 47G de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $5.11 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați unt, ceapă, jumătăți de roșii uscate la soare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma lămâia, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Cu o lingură scor de 78%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Snapper roșu crocant cu Ragout de cartofi, ceapă, anghinare și măsline verzi cu sos Vierge, Snapper cu roșii și măsline, și Snapper Prăjit Cu Anghinare Și Lămâie.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 22
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Aranjați roșiile uscate la soare pe o grătar așezată pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un BorcanRoșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
3
Coaceți la cuptor aproximativ 2 ore, sau până când roșiile se usucă complet; lasa sa se raceasca. Măcinați fin roșiile într-un mortar sau robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Mortar și PistilMortar și Pistil
4
Aduceți o cratiță mică cu apă la fiert. Strângeți sucul de lămâie într-un castron cu apă. Lucrând cu 1 anghinare la un moment dat, rupeți frunzele exterioare și tăiați toate, cu excepția a 1/2 inch din tulpină. Folosind un cuțit ascuțit, tăiați frunzele galbene din partea de sus a inimii și tăiați baza și tulpina. Folosind o lingură sau un balon de pepene galben, scoateți sufocarea cu blană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Pepene GalbenPepene Galben
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit Pentru PepeneCuțit Pentru Pepene
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Tăiați inima în pene de 1 inch și adăugați-o în apa cu lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
6
Scurgeți anghinarea și adăugați-le în apa clocotită. Gatiti, amestecand ocazional, pana se inmoaie, aproximativ 12 minute; se scurge și se transferă într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie medie adâncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Adăugați șalotele și usturoiul și gătiți la foc moderat până devin aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
9
Adăugați feniculul și ceapa și gătiți, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
10
Adăugați anghinarea și gătiți până se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
11
Adăugați vinul și gătiți până se reduce la jumătate, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
12
Adăugați bulionul de pui și gătiți până se reduce cu două treimi, aproximativ 5 minute. Rotiți untul până se topește, apoi amestecați măslinele, busuiocul și cimbru. Se condimentează cu sare și piper și se menține cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
13
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
14
Condimentați peștele cu sare și piper și presărați fiecare file pe partea de carne numai cu 1/2 linguriță de pudră de roșii uscată la soare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Pudră De RoșiiPudră De Roșii
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
15
Încălziți uleiul de canola într-o tigaie mare antiaderentă până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
16
Adăugați snapperul, cu pielea în jos și gătiți la foc mare până se rumenesc și crocant, aproximativ 3 minute. Întoarceți peștele și gătiți până se rumenesc ușor, încă aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 De Kilogram, 1 Pachet, Chorizo, Feliat Foarte Subțire în Unghi, Scoateți Toate Cojile Libere3/4 De Kilogram, 1 Pachet, Chorizo, Feliat Foarte Subțire în Unghi, Scoateți Toate Cojile Libere
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
17
Transferați snapperul pe o foaie de copt cu margini, cu pielea în jos și coaceți timp de 12 până la 14 minute sau până când este opac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 De Kilogram, 1 Pachet, Chorizo, Feliat Foarte Subțire în Unghi, Scoateți Toate Cojile Libere3/4 De Kilogram, 1 Pachet, Chorizo, Feliat Foarte Subțire în Unghi, Scoateți Toate Cojile Libere
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
18
Transferați peștele în 4 farfurii mari, lingurați sosul de anghinare-măsline deasupra și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate52
Revista