Snapper Ars Provensale
Nevoie de o curs principal fără lactate și pescatarian? Snapper ars provensale ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 8,07 USD pe porție. O porție conține 452 calorii, 72g de proteine, și 12g de grăsime. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână măsline kalamatan, roșii de struguri, file de snapper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma oțetul balsamic, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Slabă De Căpșuni ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor extraordinar spoonacular de 89%. Rețete similare includ Snapper ars peste Succotash, Pan Ars Roșu Snapper Escabeche, și Snapper prăjit cu fenicul-Topping de măsline.
Instrucțiuni
Combinați primele 7 ingrediente într-un castron; se presară cu 1/8 linguriță sare. Aruncă bine.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Presărați peștele cu restul de 1/8 linguriță sare și piper.
Adăugați pește în tigaie; gătiți 4 minute pe fiecare parte sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță sau până la gradul dorit de coacere.
Se servește cu amestec de roșii.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Alsacia Willm Pinot Gris Reserve. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
![Alsacia Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.