Snap-uri de zahăr și mazăre de zăpadă cu hrean proaspăt ras
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați snap-uri de zahăr și mazăre de zăpadă cu hrean proaspăt ras. Această rețetă face 4 porții cu 117 calorii, 5g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $1.58 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați stocul de pui, apă, ridichi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Cuscus Israelian Cu Sparanghel, Mazăre Și Zahăr, Rețetă De Zahăr Cu Unt Și Mazăre Verde, și Mazăre verde proaspătă și mazăre Snap de zahăr în sos de susan.
Instrucțiuni
Aduceți la fierbere o cratiță medie cu apă sărată.
Adăugați mazărea de zăpadă și gătiți până când este verde strălucitor și crocant-fraged, aproximativ 1 minut.
Scurgeți și clătiți sub apă rece. Se usucă și se taie în bucăți de 1 inch.
Într-o tigaie mare, fierbeți bulionul la foc moderat până se reduce la 1/4 cană, aproximativ 5 minute.
Adăugați snap-urile de zahăr și gătiți până la verde strălucitor, aproximativ 2 minute.
Adăugați mazărea de zăpadă, sosul de soia, untul și apa și gătiți la foc moderat, amestecând, până când legumele sunt glazurate, aproximativ 2 minute. Se condimentează cu piper. De pe foc, adăugați ridichile.
Transferați legumele în boluri împreună cu orice lichid din tigaie.
Presărați hreanul și sarea de mare și serviți imediat.