Rețeta Snap Pea Minestrone cu ouă Pocate ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 30 minute. Acest fel principal are 277 calorii, 22g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Pentru $2.44 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de unt, morcov, mazăre de zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Tăiței soba cu zahăr și morcovi, Ouă Sardou (ouă Pocate în stil New Orleans cu inimi de anghinare, spanac și olandeză), și Salată De Somon Poșat, Pean Snap Și Cartofi Fingerling.
Instrucțiuni
1
Gatiti sunca, morcovul, prazul si ceapa verde cu unt intr-o oala mare la foc mediu pana cand legumele se inmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Verde
Legume
Unt
Morcov
Praz
șuncă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Între timp, într-o cratiță mare, oțet cald și 1 1/2 in. apă la foc mare până când se formează bule pe fundul tigaiei, apoi reduceți focul la mediu-mic. Rupeți ouăle în apă, ținându-le ușor depărtate. Gatiti pana cand albusurile sunt ferme, dar galbenusurile sunt inca moi, 3 pana la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet
Apă
Gălbenuș De Ou
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Tigaie
3
Transferați ouăle cu o lingură pliată pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
4
Adăugați bulion și 1/4 linguriță. piper la legume. Acoperiți și aduceți la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Piper
Bulion
5
Adăugați pastele și fierbeți ușor, neacoperite și amestecând ocazional, până se înmoaie, 7 până la 8 minute. Se amestecă mazărea și se întoarce la fierbere, apoi se amestecă 1/2 cană parmezan, 2 lingurițe. tarhon și mai mult piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre De Zahăr
Parmezan
Tarhon
Piper
Paste
6
Se toarnă în boluri și se acoperă fiecare cu un ou pocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ou Fiert
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Polonic
7
Serviți cu mai multă brânză, tarhon și piper, dacă doriți.