Snap mazăre și mazăre trage Se amestecă cu sos de portocale Gingery
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați Snap Pean și Pea Shoot Stir-Fry cu sos de portocale Gingery. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 77 calorii, 5g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 4,6 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați ardei gras, sriracha, amidon de porumb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 22 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Tăiței soba cu zahăr și morcovi, Pui Se amestecă cu Broccoli și mazăre + VIDEO, și Salată Rece De Mazăre pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 7 ingrediente într-un castron mic și amestecați bine cu un tel.
Încălziți un wok sau o tigaie mare și grea la foc mediu-mare.
Adăugați ulei de canola în tigaie, învârtindu-se pentru a acoperi.
Adăugați ardeiul gras și mazărea; se prăjește 2 minute. Se amestecă amestecul de suc; gatiti 1 minut sau pana se ingroasa si clocoteste, amestecand continuu. Se acoperă cu lăstari de mazăre.