Snack-Baruri Mixte Cu Fructe De Pădure
Mixed Berry Snack baruri este un vegetarian hor d ' oeuvre. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 109 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 30. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați coaja de lămâie, sare kosher, conserve de zmeură și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Berry Snack Baruri, Batoane Mixte De Firimituri De Fructe De Pădure, și Batoane Mixte De Crumble Cu Fructe De Pădure.
Instrucțiuni
Într-un castron, folosind un mixer electric, bateți 1 băț plus 2 linguri de unt cu zahărul și gălbenușul de ou până se omogenizează.
Adăugați făina, praful de copt și sarea și bateți la viteză mică până se umezesc uniform, aproximativ 2 minute. Folosind mâinile, frământați o dată sau de două ori pentru a aduce aluatul împreună.
Ungeți o tigaie metalică pătrată de 9 inci. Bateți trei sferturi din aluat în tava de copt într-un strat uniform.
Rulați aluatul rămas în 36 de bile mici.
Rotiți bilele în zahăr, transferați-le pe o foaie de copt cu hârtie de ceară și apăsați bilele la runde groase de 1/4 inch cu fundul unui pahar. Dați la frigider crusta și rondele timp de 10 minute. Preîncălziți cuptorul la 35
Într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde, acoperiți merisoarele cu apă și cuptorul cu microunde la putere mare timp de 1 minut, până când sunt pline.
Scurgeți, apăsând apa; lăsați să se răcească ușor. Întoarceți afinele în castron și amestecați conservele și coaja de lămâie.
Întindeți umplutura de fructe de pădure peste aluat în tigaia de copt și aranjați rondele deasupra.
Coaceți în treimea inferioară a cuptorului timp de 40 până la 45 de minute sau până când blatul este auriu.
Lăsați pătratul să se răcească complet.
Rulați vârful unui cuțit în jurul marginii tăvii de copt.
Tăiați pătratul în 18 bare și serviți.