Crema acră și coacerea cartofilor cu ceapă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 9. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 182 calorii, 7g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de unt, cartofi, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 5 minute. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Cu o lingură scor de 36%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Caserola de cartofi cu smântână și ceapă, Cousin Camp Out (: Smântână Și Pachete De Cartofi De Ceapă), și Smântână și ceapă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, combinați cartofii, laptele, untul, ceapa verde, smântâna, gălbenușurile de ou, sarea, sucul de lămâie și piperul alb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Verde
Piper Alb
Suc De Lămâie
Smântână
Gălbenuș De Ou
Cartofi
Unt
Lapte
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Într-un castron mic, bateți albușurile până se formează vârfuri tari; pliați în amestec de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Cartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Transferați într-un 11-in uns. x 7-în. vas de copt;se presara cu boia de ardei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
4
Se coace la 350 de minute pentru 45-50 de minute sau până se rumenesc.