Smântână și Caviar au acoperit cartofi mov
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați smântâna și caviarul cu cartofi mov. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 31 calorii. Această rețetă servește 18 și costă 37 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați cartofi mov Peruvieni, sare, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Caviar pe Pumpernickel cu smântână, Quesadillas de ceapă roșie, smântână și Caviar, și Blini de cartofi cu smântână și Caviar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Adăugați cartofi și 3/4 linguriță sare în cratița medie; acoperiți cu apă rece cu 1 inch. Se aduce la fierbere, se reduce focul; se fierbe 8 minute sau până când se înmoaie, dar nu se destramă.
Transferați cartofii pe foaia de copt tapetată cu prosoape de hârtie. Se răcește aproximativ 20 de minute sau până la temperatura camerei.
Între timp, amestecați împreună smântână, suc de lămâie, restul de 1/4 linguriță sare și piper; lasa sa se raceasca. Aranjați cartofii în strat uniform pe platoul mare de servire. Lingură 1/2 linguriță rotunjită amestec de smântână pe fiecare jumătate de cartof; se acoperă cu 1/4 linguriță caviar.