Smântână Pui Marinat I

Smântână Pui Marinat I
Smântână de pui marinat i necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 246 calorii, 28G de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $1.48 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Dacă aveți la îndemână sare de țelină, smântână, muștar și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până oțet de vin ai putea urma acest curs principal cu Brânză Albastră Portobello Burgers ca desert. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Mărar Și Smântână Marinat Shad, Pui la grătar marinat în cremă de nucă de cocos, și Un Alt Pui De Smântână.

Instrucțiuni

1
Așezați sânii de pui într-un vas de copt de 9x13 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
2
Combinați muștarul, lămâia și ardeiul negru măcinat, amestecați împreună și periați amestecul pe pui până când fiecare sân este bine acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru MăcinatPiper Negru Măcinat
Pui întregPui întreg
MuștarMuștar
LămâieLămâie
3
Într-un castron mic, amestecați împreună oțetul, smântâna și sarea de țelină și amestecați toate împreună până la crem.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De țelinăSare De țelină
SmântânăSmântână
OțetOțet
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Se toarnă acest amestec peste puiul acoperit, acoperind puiul cât mai uniform posibil. Puneți deoparte orice amestec de smântână rămas. Acoperiți vasul de pui, puneți-l la frigider și marinați timp de 6 până la 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
Pui întregPui întreg
5
Pentru a coace: Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Scoateți puiul într-un vas de copt curat de 9x13 inch. Acoperiți și coaceți puiul în cuptorul preîncălzit timp de aproximativ 45 de minute (depinde de dimensiunea sânilor de pui), până când puiul este bine făcut și sucurile se limpezesc. În timp ce coaceți, periați ocazional cu amestecul de smântână rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
SmântânăSmântână
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
7
Scoateți capacul pentru ultimele 5 minute de coacere și presărați cu brânză Cheddar, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză CheddarBrânză Cheddar
8
La grătar: Grătați pe un grătar deschis până când este fraged și bine făcut, întorcându-se ocazional. Când puiul este aproape gata, periați amestecul de smântână rămas până când puiul este bine rumenit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
9
În timp ce puiul este încă fierbinte, presărați 1/2 cană de brânză Cheddar mărunțită deasupra și așteptați aproximativ 1 minut pentru ca brânza să se topească; apoi serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar MărunțităBrânză Cheddar Mărunțită
Pui întregPui întreg
BrânzăBrânză
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista