Smoky Chipotle Pâine De Porumb

Smoky Chipotle Pâine De Porumb
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete din sud, așa că încercați pâinea de porumb Smoky Chipotle. Această rețetă servește 9. O porție conține 207 calorii, 6g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca o pâine. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de zară, sos de grătar, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 62%, ceea ce e bine. Încercați Smoky Chipotle Pâine De Porumb, Chili afumat la grătar de Anul Nou cu pâine de porumb plată și crocantă, și Smoky Chipotle Hummus pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 204°.pulverizați tigaia pătrată de 8 inci cu spray de gătit. Într-un castron mare, amestecați împreună cerealele, făina de porumb, făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, sarea și praful de chili; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Spray De GătitSpray De Gătit
Praf De ChiliPraf De Chili
Făină De PorumbFăină De Porumb
CerealeCereale
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
În castron mediu, se amestecă împreună ingredientele rămase. Se amestecă în amestecul de cereale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CerealeCereale
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se toarnă în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Coaceți 25 până la 28 de minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Se servește cald.

Echipamente

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Brundlmayer Steinmassl Riesling cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 39 de dolari pe sticlă.
Brundlmayer Steinmassl Riesling
Brundlmayer Steinmassl Riesling
Un început răcoros cu mirosuri de pădure de pini, ienupăr și piersică roșie sărind din pahar. Consistent și robust; foarte plin de viață, cu un corp mediu bun, crocant și extract amplu; cizelat cu aciditate vibrantă care se va integra în curând complet. Frumoasă prindere.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții9
Scor De Sănătate18
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista