Smokin ' Sweet aripi de pui cu glazură de grătar de cireșe

Smokin ' Sweet aripi de pui cu glazură de grătar de cireșe
Reteta Smokin ' aripi de pui dulce cu cireasa gratar glazura ar putea satisface pofta ta American în jurul 40 minute. Această rețetă fără gluten servește 40 și costă 24 de cenți pe porție. O porție conține 73 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre ieftin pentru Ziua Tatălui. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, conserve de cireșe, aripi de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Luați aripi la grătar în multe crestături cu această glazură balsamică de cireșe, Smokin ' Willy Gratar Fasole La Cuptor, și Pâine dulce de cireșe moi cu glazură de cireșe-migdale.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță medie, topiți untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Adăugați ceapa dulce tocată și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până când ceapa se înmoaie și se rumeneste ușor, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă DulceCeapă Dulce
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Adăugați trei sferturi din habanero Chile tocat și gătiți timp de 1 minut, doar până se înmoaie. Răzuiește ceapa și habanero într-un blender, adaugă conservele de cireșe și sucul de lămâie și piureul până se omogenizează. Întoarceți glazura de cireșe în cratiță și aduceți-o la fierbere la foc moderat. Se amestecă restul de habanero Chile tocat și se condimentează glazura cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
Conserve De CireșeConserve De Cireșe
Habanero ChiliHabanero Chili
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Jumătăți De Nuci PecanJumătăți De Nuci Pecan
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Transferați glazura într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Aprindeți un grătar sau preîncălziți un pui de carne și poziționați un suport la 8 inci de sursa de căldură. Condimentați aripile de pui peste tot cu sare și piper negru și grătați la foc moderat, întorcându-se ocazional, până când sunt ușor carbonizate și crocante, aproximativ 20 de minute. Alternativ, prăjiți aripile timp de aproximativ 20 de minute, întorcându-se ocazional, până când sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
6
Transferați aripile de pui într-un castron mare și aruncați cu o treime din glazura de cireșe. Întoarceți aripile la grătar sau broiler și gătiți, întorcându-vă o dată, doar până când sunt lipicioase și caramelizate, aproximativ 2 minute. Întoarceți aripile de pui în castron și aruncați cu încă o treime din glazura de cireșe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Jumătăți De Nuci PecanJumătăți De Nuci Pecan
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Transferați aripile de pui glazurate într-un platou de servire și serviți cu glazura rămasă pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Trandafir Spumant, Vin Spumant

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru aripi de pui. Carnea albă este de obicei asociată cu vinul alb pentru a nu depăși aroma cărnii, astfel încât chardonnay și Sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de roșii sau cu siguranță un sos de vin roșu poate și trebuie servit cu un roșu ca un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este GEN5 Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 9 dolari.
GEN5 Chardonnay
GEN5 Chardonnay
Un Chardonnay foarte prietenos, cu arome suculente de fructe tropicale, un indiciu de cremozitate și un finisaj lung și luminos. Timp de cinci generații, familia noastră a trăit și a lucrat pământul nostru în Lodi, California, străduindu-se mereu să părăsească Pământul într-o stare mai bună pentru următoareagenerație.
DificultateExpert
Gata În40 m.
Porții40
Scor De Sănătate6
BucătăriiGrătar
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista