Smokin ' Jack BBQ sos este un fără gluten și vegan rețetă cu 11 porții. Acest sos are 380 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Pentru $2.19 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de oțet de mere, boia de ardei, piper proaspăt crăpat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Allrecipes. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 27%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Sandwich-uri Portobello cu sos BBQ Smokin ' Chipotle, One Shot Smokin', Huntin 'and Fishin' Outdoor Cookin ' Sauce!, și Sos de grătar Vegan de casă.
Instrucțiuni
1
Combinați ketchup-ul, ardeii chipotle în sosul lor, oțetul de mere, melasa, pudra de ceapă, pudra de usturoi, muștarul măcinat, boia afumată, coriandrul, sarea, piperul negru, zahărul brun, whisky-ul și aroma de fum lichid într-o oală mare și aduceți la fierbere ușoară la foc mediu, amestecând frecvent. Gatiti sosul timp de 15 minute, apoi reduceti focul la minim si fierbeti inca 15 minute, amestecand des. Utilizați imediat sau refrigerați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Cidru De Mere
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo