Smokin ' Chipotle Tocană De Porc

Smokin ' Chipotle Tocană De Porc
Smokin ' Chipotle tocană de porc este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 39G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 330 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $2.08 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de până la 7 ardei chipotle în sos adobo plus 3 linguri sos adobo, bere, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Smokin ' Chipotle Bacon-Ceapă Dip, Sandwich-uri Portobello cu sos BBQ Smokin ' Chipotle, și Dulce Fumat Fierbinte, Mango-Chipotle Guacamole pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți un cuptor olandez mare la foc mediu-mare până când este foarte fierbinte, aproximativ două minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
2
Adăugați uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
3
Adăugați carnea de porc și gătiți, în loturi, dacă este necesar, până se rumenesc pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
4
Transferați carnea de porc într-un castron și puneți-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Reduceți căldura la minim.
6
Adăugați ceapa, amestecând pentru a răzui bucățile rumenite de pe fundul oalei. Acoperiți cu un capac bine fixat și gătiți, amestecând ocazional, până când ceapa este aurie și ușor rumenită în jurul marginilor, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Adăugați carnea de porc rezervată, berea, chipotles, sosul adobo, chimenul, sarea și piperul; se amestecă până se combină. Se fierbe la foc mic, acoperit, amestecând ocazional, până când carnea de porc este fragedă cu furculița, aproximativ 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos AdoboSos Adobo
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos AdoboArdei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
PiperPiper
ChimenChimen
BereBere
Carne De PorcCarne De Porc
SareSare
8
Sfat
9
Serviți acest fel de mâncare sub formă de tocană sau transferați carnea de porc pe o tăietură. Cu două furculițe, tăiați bucățile în bucăți mici și folosiți-le ca umplutură pentru tacos sau sandvișuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
TocanăTocană
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
10
Retipărit cu permisiunea Gameday Gourmet de Pableaux Johnson, cărți ESPN din iulie 2007
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate21
Revista