Smokin ' Chipotle Tocană De Porc

Smokin ' Chipotle tocană de porc este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 39G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 330 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $2.08 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de până la 7 ardei chipotle în sos adobo plus 3 linguri sos adobo, bere, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Smokin ' Chipotle Bacon-Ceapă Dip, Sandwich-uri Portobello cu sos BBQ Smokin ' Chipotle, și Dulce Fumat Fierbinte, Mango-Chipotle Guacamole pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți un cuptor olandez mare la foc mediu-mare până când este foarte fierbinte, aproximativ două minute.
Adăugați carnea de porc și gătiți, în loturi, dacă este necesar, până se rumenesc pe toate părțile.
Transferați carnea de porc într-un castron și puneți-o deoparte.
Reduceți căldura la minim.
Adăugați ceapa, amestecând pentru a răzui bucățile rumenite de pe fundul oalei. Acoperiți cu un capac bine fixat și gătiți, amestecând ocazional, până când ceapa este aurie și ușor rumenită în jurul marginilor, aproximativ 10 minute.
Adăugați carnea de porc rezervată, berea, chipotles, sosul adobo, chimenul, sarea și piperul; se amestecă până se combină. Se fierbe la foc mic, acoperit, amestecând ocazional, până când carnea de porc este fragedă cu furculița, aproximativ 1 1/2 ore.
Serviți acest fel de mâncare sub formă de tocană sau transferați carnea de porc pe o tăietură. Cu două furculițe, tăiați bucățile în bucăți mici și folosiți-le ca umplutură pentru tacos sau sandvișuri.
Retipărit cu permisiunea Gameday Gourmet de Pableaux Johnson, cărți ESPN din iulie 2007