Smokey Slow Cooker Chili

Smokey Slow Cooker Chili
Rețeta Smokey Slow Cooker Chili este gata în aproximativ 5 ore și 30 de minute și este cu siguranță un mare fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Pentru $2.51 pe portie, veți obține un curs principal care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 492 calorii. Este perfect pentru Super Bowl. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți oregano, ardei gras, sos de roșii și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma berea, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes Guinness, Whisky Și Cremă Irlandeză ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Șuncă Smokey cu aragaz lent și supă de mazăre despicată, Al 7-lea concurs anual de Chili: intrarea #4-Chili Smokey Chipotle cu smântână Ranch + meniu săptămânal, și Slow Cooker Chili.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați carne de porc măcinată în tigaie; gatiti 5 minute sau pana se rumeneste, amestecand pentru a se prăbuși ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc MăcinatăCarne De Porc Măcinată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Se scurge bine.
4
Transferați carnea de porc într-un aragaz lent electric.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
5
Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Adăugați umărul de porc; gatiti 5 minute sau pana se rumeneste usor, intorcand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr De PorcUmăr De Porc
7
Transferați carnea de porc în aragazul lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
8
Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Adăugați ceapa și ardeiul gras; saut 8 minute, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
10
Adăugați usturoi; saut 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
11
Adăugați pasta de roșii; gatiti 1 minut, amestecand continuu. Se amestecă berea; gatiti 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Un Plic De 28 G De Mix De Ciocolată CaldăUn Plic De 28 G De Mix De Ciocolată Caldă
12
Transferați amestecul de ceapă în aragazul lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
13
Adăugați 1/4 linguriță de sare, pudră de chili și următoarele 9 ingrediente (prin Ham hock) la Slow cooker. Acoperiți și gătiți la maxim 5 ore sau până când carnea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
14
Îndepărtați frunzele de dafin și cârligul de șuncă; aruncați. Se amestecă restul de 1/4 linguriță sare și zahăr. Puneți aproximativ 1 1/3 căni de chili în fiecare din cele 8 boluri; acoperiți fiecare porție cu 1 lingură de coriandru, 1 lingură de ceapă verde și 1 lingură de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
PolonicPolonic
15
Serviți fiecare porție cu 1 pană de var.Notă: de asemenea, puteți găti chili-ul într-un aragaz lent la foc mic timp de 8 ore. Pentru gătit chili pe plită, utilizați un total de 12 uncii de bere și fierbeți, acoperit, timp de 2 1/2 până la 3 ore sau până când umărul de porc este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr De PorcUmăr De Porc
Pană De VarPană De Var
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Un Plic De 28 G De Mix De Ciocolată CaldăUn Plic De 28 G De Mix De Ciocolată Caldă
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate33
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista