Smochine și brânză albastră-filet de porc umplut

Smochinul și brânza albastră-filetul de porc umplut cu brânză ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 244 calorii. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $1.49 pe portie. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați jeleu de mere, smochine, brânză și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Smochine și brânză albastră-filet de porc umplut, Brânză Albastră , Curmale + Coajă De Porc Umplută Cu Pecan, și Cum se face un filet de porc glazurat cu smochine în multe mese.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Feliați carnea de porc pe jumătate pe lungime, tăind spre, dar nu prin, cealaltă parte. Deschideți jumătățile, așezând carnea de porc plat.
Așezați carnea de porc între 2 foi de folie de plastic grea; Lira la 1/2-inch grosime folosind un ciocan de carne sau o tigaie grea mică.
Presărați smochine și brânză albastră peste carne de porc, lăsând o margine de 1/2 inci în jurul marginilor exterioare.
Rolați carnea de porc, moda jeleu-roll, începând cu partea lungă. Asigurați-vă la intervale de 2 inci cu sfoară.
Presărați carnea de porc cu sare și piper și așezați-o pe o tigaie cu jeleu căptușită cu folie acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 450 timp de 20 de minute.
Ungeți jeleu peste carnea de porc.
Coaceți încă 5 minute sau până când un termometru înregistrează 160 (ușor roz).
Lăsați să stea 10 minute. Aruncați sfoara; tăiați carnea de porc în felii de 12 (1 inch grosime).