Smochine Învelite Cu Slănină
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați smochinele învelite cu slănină. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 35 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 30 și costă 38 de cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână fistic, smochine calimyrna, frunze de busuioc și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 5 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Smochine Învelite Cu Slănină, Smochine Învelite Cu Slănină, și Smochine Umplute Învelite Cu Slănină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 218°.pulverizați tigaia de 15x10x1 inci cu spray de gătit.
Tăiați fiecare felie de slănină în jumătate.
Tăiați fanta în fiecare smochin; chestii cu piuliță.
Așezați frunza de busuioc pe bucata de slănină;înfășurați fig.
Așezați cusătura în jos în tigaie.
Coaceți 8 până la 10 minute sau până când slănina se rumeneste.
Serviți cald cu scobitori.