Smochine într-o pătură
Smochinele într-o pătură ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 561 calorii, 11g de proteine, și 31g de grăsime fiecare. Pentru $1.67 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, scorțișoară măcinată, smochine și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Smochine în pătură cu brânză de capră, Smochine în pătură cu brânză de capră, și Porcul lui Dee în pătură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F și tapetați o foaie de copt cu folie.
Bateți ouăle, laptele, vanilia și sarea într-un vas superficial.
Combinați smochinele uscate, caisele uscate, nucile, zahărul granulat și scorțișoara într-un bol mic și aruncați pentru a combina.
Înmuiați 4 felii de pâine în amestecul de ouă, apoi transferați pe o suprafață curată. Topiți fiecare felie cu un sfert din amestecul de fructe-nuci, apoi înmuiați feliile de pâine rămase în amestecul de ouă și apăsați deasupra pentru a face 4 sandvișuri.
Topiți 1 lingură de unt într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Lucrând în loturi, gătiți sandvișurile până se rumenesc, aproximativ 4 minute pe fiecare parte, adăugând mai mult unt în tigaie, după cum este necesar.
Transferați sandvișurile pe foaia de copt pregătită și coaceți până când sunt pufoase și fierte, 7 până la 8 minute.
Între timp, ștergeți tigaia.
Adăugați zahărul brun, restul de 4 linguri de unt și 3 linguri de apă; gatiti la foc mediu, amestecand, pana cand zaharul se dizolva, aproximativ 3 minute.
Tăiați fiecare sandviș în jumătate și stropiți cu sosul de zahăr brun.
Fotografie de James Wojcik