Smochine în vin roșu cu brânză de capră Herbată
Smochinele în vin roșu cu brânză de capră Herbată ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 2 și costă 8,39 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 931 calorii, 19g de proteine, și 49G de grăsime per portie. Dacă aveți nuci, miere, smochine și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până vin rosu sec ai putea urma acest curs principal cu Pinot Noir Brownies ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 51%, ceea ce este destul de bun. Încercați Smochine vin și brânză de capră Tappas, Flans de brânză de capră herbată cu smochine, alune și creț, și Smochine în vin Mavrodaphne cu brânză Manouri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Smochine: într-un vas mediu nereactiv combinați vinul, mierea și scorțișoara. Se aduce la foc mic, la foc mic și se gătește până se îngroașă ușor, aproximativ 30 de minute.
Adăugați smochinele și gătiți timp de 10 minute. Puneți deoparte să se răcească ușor.
Scoateți bățul de scorțișoară.
Brânză de capră: într-un castron puțin adânc, amestecați nucile și cimbrul. Cu mâinile umede, rotiți brânza de capră în bile de 1 inch.
Rotiți bilele în amestecul de nuci până când sunt acoperite.
Pentru a servi: lingurați smochinele în 2 pahare și stropiți cu siropul de vin.
Adăugați brânza de capră herbată și serviți.