Smochine Rustice, Șuncă Serrano Și Tartine Cu Alune

Smochine Rustice, Șuncă Serrano Și Tartine Cu Alune
Rustic Fig, șuncă Serrano & Tartine alune ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 405 calorii, 11g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $2.51 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare, piper, semințe de chia măcinate și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Miere-Alune Brie Tartine, Filet Smokey cu Serrano-Salsan de Papaya și Serrano-Chutney de mentă-coriandru, și Salsa De Serrano Rojo (Sos Roșu Serrano).

Instrucțiuni

1
Faceți crusta
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
2
Combinați primele nouă ingrediente într-un robot de bucătărie. Pulsează de trei ori pentru aerare.
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
3
Adăugați untul rece și pulsați de zece ori, până când untul are dimensiunea mazărelor mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
MazăreMazăre
4
Adăugați 6 linguri de apă cu gheață și puls. Aluatul nu trebuie să formeze o minge. Pur și simplu apăsați aluatul și vedeți dacă se îmbină. Dacă pare sfărâmicios, adăugați încă o lingură de apă cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
AluatAluat
5
Transferați aluatul pe o suprafață de lucru și frământați-l de câteva ori. Formați-l rapid într-un pătrat de 6 inci. Nu manipulați prea mult aluatul și nu vă faceți griji dacă nu este un pătrat perfect. Înfășurați aluatul în folie de plastic, aplatizați-l și dați-l la frigider timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
6
Preîncălziți cuptorul la 375 buc. F (190 buc.c).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Scoateți aluatul din frigider. Cel mai bine este să lucrați pe o suprafață rece, cum ar fi marmura. Îndepărtați suprafața și sucitorul cu puțină făină de orez brun superfin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Orez BrunFăină De Orez Brun
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
știft De Rulareștift De Rulare
8
Rulați aluatul într-un dreptunghi care are aproximativ 7 x 10 inci și 1/4 inch grosime. Din nou, nu trebuie să fie perfect. Lucrați rapid, astfel încât aluatul să nu devină prea moale. Dacă se fisurează, ciupiți-l la loc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
9
Transferați aluatul rulat pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament. Tăiați marginile cu un tăietor de plăcintă, dacă doriți. Răciți aluatul timp de 20 de minute sau până când este ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
10
Coaceți timp de 20 până la 25 de minute, până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Scoateți din cuptor și lăsați crusta să se răcească în timp ce pregătiți toppingul (lăsați cuptorul pornit). Vă recomand să aranjați toppingul în timp ce crusta este ușor caldă, deoarece căldura scoate în evidență toate aromele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
12
Pregătiți toppingul
13
Reduceți temperatura cuptorului la 350 de grade F (180 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
14
Așezați alunele pe o foaie de copt și prăjiți-le timp de 5 până la 7 minute sau până devin aurii și pielea începe să se slăbească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluneAlune
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
15
Transferați-le pe un prosop de bucătărie și frecați-le împreună pentru a le îndepărta pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
16
Lasă-i să se răcească. Tăiați-le grosolan.
17
Așezați brânza de capră într-un castron și amestecați-o rapid pentru a o slăbi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
18
Se întinde peste tarta caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
19
Aranjați smochinele, șunca, năsturelul, ceapa roșie și alunele prăjite peste brânza de capră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
NasturelNasturel
AluneAlune
Ceapă RoșieCeapă Roșie
SmochineSmochine
șuncășuncă
20
Stropiți deasupra uleiul de măsline și oțetul balsamic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet BalsamicOțet Balsamic
Ulei De MăslineUlei De Măsline
21
Tăiați în pătrate și serviți imediat.
22
De la farfurii mici și dulciuri: călătoria familiei mele la gătitul fără Gluten De Aran Goyoaga. Text și fotografii copyright 2012 de Aran Goyoaga. Publicat de Little, Brown și compania.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista