Smochine-Pecker sardine: Sarde a Beccatico
Fig-Pecker sardine: Sarde un Beccatico ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 919 calorii, 61G de proteine, și 63G de grăsime fiecare. Pentru $ 7.48 pe portie, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați firimituri de pâine, fulgi de chili, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Zahăr Rafinat Din Grâu Integral ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit și pescatarian dieta. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Sardine umplute / Sarde a Beccafico, Sarde En Saor (sardine în stil venețian), și Paste Con Sarde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scoateți capetele sardinelor și scoateți coloana vertebrală și măruntaiele. Puneți sardinele deoparte. Într-o cratiță mică, încălziți 2 linguri de ulei de măsline la foc mediu.
Adăugați firimiturile de pâine. Se prăjește până se rumenesc, aproximativ 3 minute. Pune deoparte.
Într-un castron mare, adăugați 3 lămâi feliate, 1 lingură zahăr, 1 linguriță sare, 3 linguri ulei de măsline extravirgin, 1/2 lingură fulgi de chili și 2 linguri pătrunjel tocat.
Combinați bine și puneți deoparte timp de 1 oră.
Tăiați fin hamsiile, nucile de pin și stafidele. Într-un bol de amestecare de dimensiuni medii, combinați 3/4 din firimiturile de pâine, hamsii, nuci de pin, stafide, pătrunjel și sare și piper, după gust. Folosind o lingură de lemn, aruncați până se amestecă bine. Folosiți această umplutură pentru a umple fiecare sardină, folosind palmele pentru a plia ușor fiecare pește închis. Asigurați-vă cu scobitori.
Rotiți fiecare sardină într-o minge, începând de la capătul cozii. Așezați ușor sardinele una lângă alta într-un vas de copt, ținându-le aproape, astfel încât să-și păstreze forma.
Se presară cu sare. Împrăștiați 6 frunze de dafin în tot vasul.
Presărați firimiturile de pâine rămase peste sardine.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F
Combinați sucul de lămâie rămasă și 2 linguri de zahăr.
Stropiți sucul îndulcit peste sardine.
Stropiți restul de 1 lingură de ulei de măsline peste vas și coaceți până când sardinele sunt fierte, aproximativ 30 de minute.
Serviți sardinele cu salata de lămâie și presărați pătrunjel tocat.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Esperto Pinot Grigio. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![Esperto Pinot Grigio]()
Esperto Pinot Grigio
Culoare strălucitoare de paie cu reflexe de aur. Crisp și curat, cu nas delicat de floare de portocal și trandafir sălbatic cu caise, piersic alb și coajă de portocală. Crisp, uscat și bine structurat cu măr auriu și citrice.Minunat versatil. Excelent ca aperitiv și complementul perfect pentru aperitive ușoare, salate, pui la grătar și fructe de mare proaspete. Bucurați-vă bine răcit.