Smochine-Pecker sardine: Sarde a Beccatico

Smochine-Pecker sardine: Sarde a Beccatico
Fig-Pecker sardine: Sarde un Beccatico ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 919 calorii, 61G de proteine, și 63G de grăsime fiecare. Pentru $ 7.48 pe portie, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați firimituri de pâine, fulgi de chili, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Zahăr Rafinat Din Grâu Integral ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit și pescatarian dieta. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Sardine umplute / Sarde a Beccafico, Sarde En Saor (sardine în stil venețian), și Paste Con Sarde pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Scoateți capetele sardinelor și scoateți coloana vertebrală și măruntaiele. Puneți sardinele deoparte. Într-o cratiță mică, încălziți 2 linguri de ulei de măsline la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
SardineSardine
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Adăugați firimiturile de pâine. Se prăjește până se rumenesc, aproximativ 3 minute. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
3
Într-un castron mare, adăugați 3 lămâi feliate, 1 lingură zahăr, 1 linguriță sare, 3 linguri ulei de măsline extravirgin, 1/2 lingură fulgi de chili și 2 linguri pătrunjel tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YukonYukon
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Combinați bine și puneți deoparte timp de 1 oră.
5
Tăiați fin hamsiile, nucile de pin și stafidele. Într-un bol de amestecare de dimensiuni medii, combinați 3/4 din firimiturile de pâine, hamsii, nuci de pin, stafide, pătrunjel și sare și piper, după gust. Folosind o lingură de lemn, aruncați până se amestecă bine. Folosiți această umplutură pentru a umple fiecare sardină, folosind palmele pentru a plia ușor fiecare pește închis. Asigurați-vă cu scobitori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
SardineSardine
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M'sBomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
6
Rotiți fiecare sardină într-o minge, începând de la capătul cozii. Așezați ușor sardinele una lângă alta într-un vas de copt, ținându-le aproape, astfel încât să-și păstreze forma.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SardineSardine
Bomboane Life SaversBomboane Life Savers
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
7
Se presară cu sare. Împrăștiați 6 frunze de dafin în tot vasul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
8
Presărați firimiturile de pâine rămase peste sardine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
SardineSardine
9
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
10
Combinați sucul de lămâie rămasă și 2 linguri de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
11
Stropiți sucul îndulcit peste sardine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SardineSardine
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
12
Stropiți restul de 1 lingură de ulei de măsline peste vas și coaceți până când sardinele sunt fierte, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
SardineSardine
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
13
Serviți sardinele cu salata de lămâie și presărați pătrunjel tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SardineSardine
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Esperto Pinot Grigio. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Esperto Pinot Grigio
Esperto Pinot Grigio
Culoare strălucitoare de paie cu reflexe de aur. Crisp și curat, cu nas delicat de floare de portocal și trandafir sălbatic cu caise, piersic alb și coajă de portocală. Crisp, uscat și bine structurat cu măr auriu și citrice.Minunat versatil. Excelent ca aperitiv și complementul perfect pentru aperitive ușoare, salate, pui la grătar și fructe de mare proaspete. Bucurați-vă bine răcit.
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții4
Scor De Sănătate63
Revista