Smochine glazurate cu cremă Mascarpone

Smochine glazurate cu cremă Mascarpone
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați smochinele glazurate cu cremă de Mascarpone. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 48G de grăsime, și un total de 589 calorii. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 6 și costă $1.93 pe portie. Mergeți la magazin și ridicați suc de portocale, zahăr, smântână grea și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Tartă cu piersici glazurate cu miere cu cremă Mascarpone, Spike It: piersici glazurate cu Bourbon cu cremă de Mascarpone, și Smochine La Gratar Cu Mascarpone Miere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Echipament Special: un mixer electric
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
2
Pentru crema: într-un mixer electric bici mascarpone până la omogenizare. Continuați să bateți și adăugați încet crema într-un flux constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
3
Adăugați zahărul și biciul timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
4
Pentru smochine: într-o oală mică combinați sucul de portocale, oțetul balsamic, zahărul și coaja.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Se fierbe la foc mare, amestecând pentru a dizolva zahărul. Reduceți focul la mediu și fierbeți timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
6
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
7
Aruncați smochinele cu glazura și întindeți, tăiați cu fața în sus, într-un singur strat pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
8
Gatiti sub broiler timp de 6 pana la 8 minute, pana cand se caramelizeaza usor.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
9
Serviți smochinele calde cu crema de mascarpone și nucile prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista