Smochine glazurate cu cremă Mascarpone
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați smochinele glazurate cu cremă de Mascarpone. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 48G de grăsime, și un total de 589 calorii. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 6 și costă $1.93 pe portie. Mergeți la magazin și ridicați suc de portocale, zahăr, smântână grea și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Tartă cu piersici glazurate cu miere cu cremă Mascarpone, Spike It: piersici glazurate cu Bourbon cu cremă de Mascarpone, și Smochine La Gratar Cu Mascarpone Miere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Echipament Special: un mixer electric
Pentru crema: într-un mixer electric bici mascarpone până la omogenizare. Continuați să bateți și adăugați încet crema într-un flux constant.
Adăugați zahărul și biciul timp de 3 minute.
Pentru smochine: într-o oală mică combinați sucul de portocale, oțetul balsamic, zahărul și coaja.
Se fierbe la foc mare, amestecând pentru a dizolva zahărul. Reduceți focul la mediu și fierbeți timp de 5 minute.
Aruncați smochinele cu glazura și întindeți, tăiați cu fața în sus, într-un singur strat pe o foaie de copt.
Gatiti sub broiler timp de 6 pana la 8 minute, pana cand se caramelizeaza usor.
Serviți smochinele calde cu crema de mascarpone și nucile prăjite.