Smochine fierte cu vin roșu și ceai
Smochine fiert în apă cu vin roșu și Tean este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 6 porții. O porție conține 378 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime. Pentru $ 5.44 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați fasole de vanilie, coajă portocalie, smochine și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Smochine în vin roșu, Smochine condimentate în vin, și Un Fruct Care A Coborât Din Paradis-Smochine În Vin Roșu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 11 ingrediente într-o cratiță medie. Se amestecă bine; se aduce la fierbere la foc mediu. Reduceți căldura; fierbeți 30 de minute. Se strecoară amestecul de coniac printr-o sită într-un bol și se aruncă solidele. Întoarceți amestecul de coniac în tigaie.
Adăugați smochine; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, 1 oră sau până când smochinele sunt moi.
Scoateți smochinele din tigaie, rezervând amestecul de brandy.
Lăsați smochinele să se răcească ușor; tăiați fiecare smochin în jumătate.
Aranjați 5 jumătăți de smochine pe fiecare dintre cele 6 feluri de desert; stropiți 1 1/2 linguri sirop de coniac peste smochine. Topiți fiecare porție cu 2 linguri de înghețată.
Garnisiți cu coajă de lămâie, dacă doriți.
Notă: Acest lucru poate fi făcut cu o zi înainte; acoperiți și răcoriți și readuceți la temperatura camerei și serviți.