Smochine coapte în sirop de vin roșu condimentat
Pentru $2.98 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 307 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de smochine mov, zahăr granulat, anason stelat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Smochine uscate și caise în sirop de vin de vanilie, Smochine uscate și caise în sirop de vin de vanilie, și Smochine condimentate braconate în vin.
Instrucțiuni
Adăugați zahărul de vin și condimentele într-o cratiță medie setată la foc mediu. Odată ce începe să baloneze, reduceți focul la foc mic și reduceți amestecul la jumătate până la un sirop consistency.In între timp, tăiați un x în vârfurile smochinelor mai mici. Le puteți tăia pe cele mai mari în jumătăți sau sferturi. Scopul tău este ca toți să fie cam aceleași bucăți de mușcătură.Odată ce lichidul s-a redus după bunul plac, scoateți-l de pe foc și adăugați smochinele pregătite.
Lăsați-le să se răcească la temperatura camerei în lichid înainte de servire. De asemenea, le puteți răci complet și le puteți păstra acoperite și refrigerate până la 3 zile la frigider. În acest caz, lăsați-le să ajungă la temperatura camerei înainte de servire.