Smochine calde cu Feta și busuioc
Smochine calde cu Fetan și busuioc este un fără gluten, primar și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 8 și costă 1,61 USD pe porție. O porție conține 110 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați frunze de busuioc, miere, smochine de misiune și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Smochine Calde Învelite În Șuncă Serrano, Smochine calde cu brânză de capră, și Smochine calde braconate cu zmeură proaspătă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aprindeți un grătar sau încălziți o tigaie pentru grătar. Într-o cratiță mică, aduceți oțetul și mierea la foc mic. Pune deoparte.
Grătiți smochinele la foc mare, rotind, până se încălzește, aproximativ 4 minute.
Transferați smochinele într-un platou mare. Folosind un cuțit mic ascuțit, deschideți smochinele. Îndoiți o frunză de busuioc în jurul fiecărei bucăți de feta și puneți-o într-o smochină.
Se toarnă amestecul cald de oțet-miere peste smochine și se servește.