Slow Cooker Thanksgiving Turcia

Slow Cooker Thanksgiving Turkey ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Pentru $2.81 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 46G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 265 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 15 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Mergeți la magazin și ridicați sos de curcan, sos Worcestershire, ardei de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Supă De Plăcintă De Curcan Cu Resturi De Aragaz Lent De Ziua Recunoștinței, Slow Cooker Thanksgiving Turcia și piure de cartofi Chowder, și Curcan cu aragaz lent, cu sos fără tam-tam {soluție simplă de Ziua Recunoștinței}.
Instrucțiuni
Puneți slănina într-o tigaie la foc mediu-mare și gătiți până se rumenesc uniform.
Pulverizați un aragaz lent cu spray de gătit.
Puneți curcanul în aragazul lent. Se condimentează cu piper de usturoi. Într-un castron, amestecați slănina, sosul, făina, sosul Worcestershire și salvia.
Se toarnă peste curcan în aragazul lent.
Acoperiți aragazul lent și gătiți curcanul 8 ore la scăzut.