Slow-Cooker piept de rață sălbatică L ' Orange
Slow-Cooker Wild Duck piept de L ' Orange este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 3,83 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 24g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 272 calorii. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Dacă aveți piper, piept de rață, portocale și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este destul de bun. Încercați Piept de rață sălbatică L ' Orange, Piept de curcan cu aragaz lent umplut cu orez sălbatic și afine, și Piept de rață dezosat o L ' Orange pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Presărați rața cu sare și piper.
Strat rață, portocale, mere și ceapă în 3 1/2 - la 6-quart aragaz lent.
Se toarnă suc de portocale concentrat deasupra.
Acoperiți și gătiți la foc mic 8 până la 10 ore sau până când rața este fragedă.
Scoateți rața din aragazul lent. Aruncați amestecul de fructe și ceapă. Notă: Această rețetă a fost testată în aragazuri lente cu elemente de încălzire în partea laterală și inferioară a aragazului, nu în aragazuri care stau doar pe o bază încălzită. Pentru aragazele lente cu doar o bază încălzită, urmați instrucțiunile producătorilor pentru stratificarea ingredientelor și alegerea unei temperaturi.