Slow-Cooker Parmesan-salvie de porc și salată de năsturel cu pere feliate, brânză de capră și nuci de pin prăjite

Slow-Cooker parmezan-salvie carne de porc și salată de năsturel cu pere felii, brânză de capră și nuci de pin prăjite ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 6,11 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 848 calorii, 67g de proteine, și 36g de grăsime per portie. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați pere, sare și piper, nuci de pin și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este mare. Încercați Cotlet de cotlet de porc glazurat de arțar cu sos de curmale și cuscus prăjit cu nuci de pin, Verdețuri de sfeclă ofilite cu brânză de capră și nuci de pin prăjite, și Salată de năsturel cu pere și sos cremos de brânză de capră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați cartofii, ceapa, țelina și morcovii în fundul aragazului lent.
Se toarnă bulion de pui și sherry. Condimentează carnea de porc peste tot cu sare și piper negru, salvie și usturoi și condimente de ierburi.
Puneți carnea de porc deasupra legumelor și deasupra cu parmezan, apăsând brânza în carne. Acoperiți și gătiți la scăzut timp de 6 până la 8 ore sau ridicat timp de 3 până la 4 ore.
Prăjiți nucile de pin într-o tigaie mică la foc mediu până se rumenesc, aproximativ 2 până la 3 minute. Aranjați creșterea de apă pe farfurii de salată. Se acoperă cu felii de pere, brânză de capră și nuci de pin prăjite.
Stropiți cu ulei de măsline și oțet de sherry. Feliați carnea de porc transversal în felii groase de 1/2 inci.
Serviți 1/2 din carnea de porc cu această masă și rezervați a doua jumătate pentru o altă rețetă.
Serviți toate legumele din aragazul lent și sosul brothy cu carne de porc.