Slow-Cooker Parmesan-salvie de porc și salată de năsturel cu pere feliate, brânză de capră și nuci de pin prăjite
Slow-Cooker parmezan-salvie carne de porc și salată de năsturel cu pere felii, brânză de capră și nuci de pin prăjite ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 6,11 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 848 calorii, 67g de proteine, și 36g de grăsime per portie. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați pere, sare și piper, nuci de pin și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este mare. Încercați Cotlet de cotlet de porc glazurat de arțar cu sos de curmale și cuscus prăjit cu nuci de pin, Verdețuri de sfeclă ofilite cu brânză de capră și nuci de pin prăjite, și Salată de năsturel cu pere și sos cremos de brânză de capră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați cartofii, ceapa, țelina și morcovii în fundul aragazului lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2
Se toarnă bulion de pui și sherry. Condimentează carnea de porc peste tot cu sare și piper negru, salvie și usturoi și condimente de ierburi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
1/2 Crenguță Rozmarin
3
Puneți carnea de porc deasupra legumelor și deasupra cu parmezan, apăsând brânza în carne. Acoperiți și gătiți la scăzut timp de 6 până la 8 ore sau ridicat timp de 3 până la 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
4
Prăjiți nucile de pin într-o tigaie mică la foc mediu până se rumenesc, aproximativ 2 până la 3 minute. Aranjați creșterea de apă pe farfurii de salată. Se acoperă cu felii de pere, brânză de capră și nuci de pin prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De Capră
Nu Dintr-o Grădină Locală
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Stropiți cu ulei de măsline și oțet de sherry. Feliați carnea de porc transversal în felii groase de 1/2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Sherry
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
6
Serviți 1/2 din carnea de porc cu această masă și rezervați a doua jumătate pentru o altă rețetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
7
Serviți toate legumele din aragazul lent și sosul brothy cu carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ