Slow-Cooker Parmesan-salvie de porc și salată de năsturel cu pere feliate, brânză de capră și nuci de pin prăjite

Slow-Cooker Parmesan-salvie de porc și salată de năsturel cu pere feliate, brânză de capră și nuci de pin prăjite
Slow-Cooker parmezan-salvie carne de porc și salată de năsturel cu pere felii, brânză de capră și nuci de pin prăjite ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 6,11 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 848 calorii, 67g de proteine, și 36g de grăsime per portie. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați pere, sare și piper, nuci de pin și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este mare. Încercați Cotlet de cotlet de porc glazurat de arțar cu sos de curmale și cuscus prăjit cu nuci de pin, Verdețuri de sfeclă ofilite cu brânză de capră și nuci de pin prăjite, și Salată de năsturel cu pere și sos cremos de brânză de capră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați cartofii, ceapa, țelina și morcovii în fundul aragazului lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2
Se toarnă bulion de pui și sherry. Condimentează carnea de porc peste tot cu sare și piper negru, salvie și usturoi și condimente de ierburi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
3
Puneți carnea de porc deasupra legumelor și deasupra cu parmezan, apăsând brânza în carne. Acoperiți și gătiți la scăzut timp de 6 până la 8 ore sau ridicat timp de 3 până la 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
4
Prăjiți nucile de pin într-o tigaie mică la foc mediu până se rumenesc, aproximativ 2 până la 3 minute. Aranjați creșterea de apă pe farfurii de salată. Se acoperă cu felii de pere, brânză de capră și nuci de pin prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Stropiți cu ulei de măsline și oțet de sherry. Feliați carnea de porc transversal în felii groase de 1/2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De SherryOțet De Sherry
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
6
Serviți 1/2 din carnea de porc cu această masă și rezervați a doua jumătate pentru o altă rețetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
7
Serviți toate legumele din aragazul lent și sosul brothy cu carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista