Slow-Cooker Parmesan-salvie de porc și salată de năsturel cu pere feliate, brânză de capră și nuci de pin prăjite

Slow-Cooker Parmesan-salvie de porc și salată de năsturel cu pere feliate, brânză de capră și nuci de pin prăjite
Slow-Cooker parmezan-salvie carne de porc și salată de năsturel cu pere felii, brânză de capră și nuci de pin prăjite ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 6,11 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 848 calorii, 67g de proteine, și 36g de grăsime per portie. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați pere, sare și piper, nuci de pin și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este mare. Încercați Cotlet de cotlet de porc glazurat de arțar cu sos de curmale și cuscus prăjit cu nuci de pin, Verdețuri de sfeclă ofilite cu brânză de capră și nuci de pin prăjite, și Salată de năsturel cu pere și sos cremos de brânză de capră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați cartofii, ceapa, țelina și morcovii în fundul aragazului lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
2
Se toarnă bulion de pui și sherry. Condimentează carnea de porc peste tot cu sare și piper negru, salvie și usturoi și condimente de ierburi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și TartinabilăFasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
3
Puneți carnea de porc deasupra legumelor și deasupra cu parmezan, apăsând brânza în carne. Acoperiți și gătiți la scăzut timp de 6 până la 8 ore sau ridicat timp de 3 până la 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
4
Prăjiți nucile de pin într-o tigaie mică la foc mediu până se rumenesc, aproximativ 2 până la 3 minute. Aranjați creșterea de apă pe farfurii de salată. Se acoperă cu felii de pere, brânză de capră și nuci de pin prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Stropiți cu ulei de măsline și oțet de sherry. Feliați carnea de porc transversal în felii groase de 1/2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De SherryOțet De Sherry
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
6
Serviți 1/2 din carnea de porc cu această masă și rezervați a doua jumătate pentru o altă rețetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
7
Serviți toate legumele din aragazul lent și sosul brothy cu carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista