Slow-Cooker Orange-BBQ tras sandwich-uri de porc

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați sandvișurile de porc trase de portocale cu grătar lent. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 450 calorii. Pentru $1.65 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 148 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de sos original de grătar, umăr de porc, maioneză mayo reală și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până mayo ai putea urma acest curs principal cu Super! Brownies Cu Unt De Arahide Făcute Mai Ușoare ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 8 ore și 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este mare. Încercați Aragaz lent BBQ tras carne de porc, Aragaz lent bere tras carne de porc & BBQ tras carne de porc sandwich-uri, și Slow-Aragaz Tras Sandwich-Uri De Porc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toarnă sos de grătar și suc de portocale peste carne în aragaz lent; se acoperă cu capac.
Gatiti la 8-10 ore (sau la 4-6 ore).
Scoateți carnea din aragazul lent; se taie în bucăți mici sau se toacă cu furculița. Reveniți la aragazul lent; amestecați pentru a acoperi uniform carnea cu sos.
Întindeți rulourile cu maioneză; umpleți cu carne.