Slow Cooker Fajitas

Slow Cooker Fajitas
Fajitas cu aragaz lent ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 6. Pentru $2.43 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 280 calorii, 28G de proteine, și 8g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați tortilla de făină, căței de usturoi, friptură de flanc și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Mexican. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Slow Cooker Fajitas, Slow Cooker Fajitas, și Slow Cooker Fajitas.

Instrucțiuni

1
Așezați friptura în fundul unui aragaz lent de 5 litri; se acoperă cu ceapă și următoarele 9 ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
2
Gatiti, acoperit, la 8 pana la 10 ore (sau la 4 pana la 5 ore).
3
Scoateți carnea și tăiați cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
4
Se servește cu tortilla și toppinguri dorite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este DeLoach Russian River Pinot Noir. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
DeLoach Râul Rus Pinot Noir
DeLoach Râul Rus Pinot Noir
O frumoasă culoare roșie rubinie în pahar, râul rus Pinot Noir 2018 se deschide cu arome de fructe roșii aprinse de căpșuni și cireșe. Aromele de zmeură, rubarbă și prune întunecate sunt întâmpinate cu o notă de condiment și aciditate strălucitoare. Acesta este un vin cu corp mediu, cu taninuri moderate și un finisaj persistent și delicios
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate38
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista