Slow-Cooker Duminică Sos

Slow-Cooker Duminică Sos
Slow-Cooker Sunday Gravy ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 46G de proteine, 69G de grăsime, și un total de 1055 calorii. Pentru $ 3.39 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de parmezan, roșii uscate la soare, pastă de roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Duminică Aragaz Lent: Carne De Porc Simplu Aragaz Lent, Duminică Aragaz Lent: Carnitas, și Duminică Aragaz Lent: Falafel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Încălziți o tigaie mare sau o inserție de aragaz lent de 5 1/2 până la 6 litri, la foc mediu - mare.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte
Ardei Roșu Dulci (căutați Ardei De Câmp în Formă Dreptunghiulară, Spre Deosebire De Ardei Gras Rotunzi Mici)Ardei Roșu Dulci (căutați Ardei De Câmp în Formă Dreptunghiulară, Spre Deosebire De Ardei Gras Rotunzi Mici)
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Adăugați uleiul și cârnații și gătiți, întorcând ocazional, până se rumenesc peste tot, 7 până la 8 minute. Împingeți cârnații în partea laterală a aragazului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
4
Adăugați pasta de roșii și gătiți, amestecând, până la roșu cărămidă, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
5
Adăugați 1/2 cană de apă și aduceți la fierbere, amestecând pentru a răzui bucățile rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
6
Adăugați coastele scurte, ierburile italiene, usturoiul, roșiile uscate la soare, roșiile zdrobite, ceapa, frunza de dafin, 1 lingură de sare și puțin piper pe inserție și puneți-l în aragazul lent. Dacă utilizați o tigaie, transferați amestecul de roșii în aragazul lent în acest moment. Acoperiți aragazul, puneți-l la foc mic și gătiți până când carnea de vită este foarte fragedă, 6 până la 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Acoperirea Fiecărui BurgerPentru Acoperirea Fiecărui Burger
Nucsoara, Macinata, Plus Altele, Pentru CondimentareNucsoara, Macinata, Plus Altele, Pentru Condimentare
1 Lingurita Branza Romano Maruntita1 Lingurita Branza Romano Maruntita
Coaste Scurte De VităCoaste Scurte De Vită
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Când este gata de servit, aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
8
Adăugați pastele și gătiți, amestecând ocazional, până la al dente, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
9
Scurgere.
10
Transferați cârnații și carnea de vită pe o tăietură, feliați în porții de servire și aranjați pe un platou de servire. Aruncați pastele cu o parte din sos și transferați-le într-un bol de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
11
Serviți carnea și pastele cu parmezanul și sosul rămas pe lateral. Congelați orice sos rămas până la 1 lună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate46
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista