Slow Cooker Chicken Adobo
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Adobo de pui cu aragaz lent ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 487 calorii, 35g de proteine, și 32g de grăsime fiecare. Pentru $1.47 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ghimbir, piper, sos de soia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma zahărul granulat, puteți urma acest fel principal cu Shortcakes Cu Căpșuni-Lavandă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Slow Cooker Chicken Adobo, Pui Adobo Cu Aragaz Lent, și Slow Cooker Chicken Adobo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați ceapa, usturoiul, ghimbirul și frunza de dafin într-un strat uniform în aragazul lent.
Scoateți și aruncați pielea de pe pui. Aranjați puiul într-un strat uniform deasupra amestecului de ceapă.
Bateți sosul de soia, oțetul, zahărul și piperul împreună într-un castron mediu și turnați-l peste pui.Acoperiți și gătiți până când puiul este gătit și cade de pe os, aproximativ 4 până la 5 ore la mare sau mic.
Scoateți și aruncați bucățile de ghimbir și frunza de dafin.
Se servește cu orez aburit.