Slow Cooker Carne De Vită Stroganoff
Rețeta Slow Cooker Beef Stroganoff ar putea satisface pofta ta din Europa de Est în aproximativ 2 ore. Pentru $3.51 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție conține 875 calorii, 58G de proteine, și 39G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 244 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de sare și piper kosher, friptură de vită, oțet de vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Slow Cooker Carne De Vită Stroganoff, Slow Cooker Carne De Vită Stroganoff, și Stroganoff De Vită Cu Aragaz Lent.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare de saut la cuptorul olandez la foc mare. Condimentează carnea generos cu sare și piper. Când uleiul strălucește, rumeniți carnea timp de 3 până la 5 minute și răsturnați și gătiți încă 3 minute.
Transferați carnea într-un aragaz lent și adăugați ceapă, usturoi, bulion de vită, Worcestershire, muștar, oțet, sherry și frunze de dafin. Condimentează cu 1/2 linguriță fiecare sare și piper. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 8 ore.
Când carnea se destramă-fragedă, se sfărâmă în bucăți, îndepărtând și aruncând orice părți grase. Condimentează după gust cu sare și piper. Păstrați cald.
Transferați lichidul într-o cratiță de dimensiuni medii la foc mediu-mare.
Bateți în făină, având grijă să nu existe bulgări.
Adăugați smântână și amestecați pentru a combina. Se fierbe timp de 3 până la 4 minute pentru a permite sosul să se îngroașe. Condimentează după gust cu sare și piper.
Gătiți tăiței conform instrucțiunilor pachetului și împărțiți între boluri individuale. Se acoperă cu sos de carne și lingură deasupra.
Se ornează cu pătrunjel și se servește imediat.