Slow Cooker Carne de vită mărunțită pentru Tacos și Burritos

Slow Cooker Carne de vită mărunțită pentru Tacos și Burritos
Slow Cooker Carne de vită mărunțită pentru Tacos și Burritos este un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 rețetă cu 12 porții. Pentru $1.59 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 281 calorii. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mexicane. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți friptură de vită, sare condimentată, condimente taco și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Funcționează bine ca fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 5 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 49%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Tacos De Vită Mărunțit Cu Aragaz Lent, Tacos de vită mărunțit cu aragaz lent, și Tacos De Vită Mărunțit: Stea Cu Aragaz Lent.

Instrucțiuni

1
Așezați friptura de vită într-un aragaz lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De VităFriptură De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
2
Presărați condimente taco peste carnea de vită; se acoperă cu felii de ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Porumb Zdrobite, împărțiteChipsuri De Porumb Zdrobite, împărțite
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
3
Gatiti la 8-10 ore.
4
Scoateți carnea de vită pe o placă de tăiere și tăiați cu o pereche de furci. Întoarceți carnea de vită la aragazul lent și condimentați cu sare condimentată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Betisoare De Carne Cu Aromă De Pepperoni Fiecare), Tăiate în Bucăți MiciBetisoare De Carne Cu Aromă De Pepperoni Fiecare), Tăiate în Bucăți Mici
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Burn Cottage Cashburn Pinot Noir cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Flori aromate strălucitoare, cassis și fructe roșii care completează notele de condimente și sărate. Palatul este suplu și armonios, cu straturi interesante și elemente umami, textură fină și un finisaj minunat echilibrat.
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 5 m.
Porții12
Scor De Sănătate11
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista