Slow-Cooker Cajun-Pui Condimentat
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul condimentat cu Cajun cu aragaz lent. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $1.87 pe portie. O porție conține 507 calorii, 36g de proteine, și 13g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați slănină, condimente cajun, apă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma baconul, puteți urma acest fel principal cu Cataramă De Afine ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Paste De Pui Cajun Cu Aragaz Lent, Cajun Aragaz Lent Oală Friptură, și Cajun Slow-Aragaz Tras Carne De Porc.
Instrucțiuni
În tigaie antiaderentă de 10 inci, gătiți slănină la foc mediu-mare până când este crocantă.
Adăugați ardeiul gras, ceapa și țelina; gătiți cu 2 până la 3 minute mai mult sau până când este crocant. Cu lingura cu fante, lingura bacon și legume în 3 1/2 - sau 4-quart aragaz lent.
Presărați coapsele de pui cu 1 linguriță de condiment Cajun; așezați în aceeași tigaie. Gatiti puiul 4 pana la 5 minute, intorcand o data, pana se rumeneste pe ambele parti. Aranjați puiul și orice picături rămase peste legume în aragaz lent.
Se toarnă roșiile peste pui. Se amestecă restul de linguriță de condimente Cajun.
Capac; gatiti la foc mic setarea 8-9 ore.
Cu aproximativ 30 de minute înainte de servire, gătiți orezul în apă conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Serviți puiul și sosul peste orez.